torsdag 8 mars 2012

Det stora skräpet...

Har ni tänkt på vad mycket skräp hantverkare alltid lämnar efter sig? Hos oss är det alltid så i alla fall.

Har vi elektriker här så nog lämnar han/hon avklippta ledningar, koppartrådar och trasiga plastbitar efter sig. Har man rörmokare så är det större grejor. Gamla element, trasiga handfat o dyl.

Bergvärmefolket lämnade jordens största träpall ute i trädgården när de tog sitt pick och pack och lämnade...

Nu har snickarna brutit upp golvet som fått vattenskada efter bergvärmefolket varit här, lagt det i stora (jag menar gigantiska) orange säckar à la IKEA:s blåa säckar, som inte går att fälla ihop, och helt sonika lämnat det på infarten (som vi delar med andra grannar). Tänker de sig att dessa big bags ska plockas upp av något skräpföretag eller tror de att de går in i vår bil :-O ... Vi talar alltså påsar stora som en halv bil... dessutom går de inte att stänga till så om det snöar eller så hamnar detta rakt in i påsarna...(2 stycken).

Den där pallen måste jag nog slå isär med hammare och sedan dela plankorna med såg för att få in dem i bilen. Är detta verkligen meningen, eller utnyttjar de bara att de smiter innan man hinner se vad för bråte de lämnat? Själva har de ju rymliga skåpbilar, eller till och med släp...borde ingå i avgiften (för de tar ju betalt för att de har bilen med sig också...per timme, även om bilen bara står...)

Men sopa golvet gör de ibland...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gladast blir jag när någon skriver en rad!