fredag 9 mars 2012

Vika en drake...

Upptäckte till min fasa att det hänvisas till mig när det gäller hur man viker en drake...
Ber skyndsamt om ursäkt, men den typen av drake som man viker är inte den draken som är här. Kan knappt vika en loppa... Och tycker bättre om drakar som sprutar eld, eller åtminstone som puffar lite rök...Min musmatta har faktiskt en underbar glad,blå och  galopperande kinesisk drake på sig. Sådana gillar jag.

2 kommentarer:

  1. Det låter som en fin musmatta!

    Tack för att du skrev så fint och berättade om dina känslor på min blogg. Jag tror precis som du att hela spektrat av känslor är viktiga för att man ska bli en hel person. Det är lika viktigt att få vara ledsen ibland som det är att få vara glad - allt ingår i ett liv. Vi kan bara hoppas att det glada överväger i det långa loppet...

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är skönt med sådana saker som får en att le varje gång man ser dem, musmattan är en sådan...:)

      Jag tror att det är viktigt att man förstår att alltihop är ihopknutet. Stänger man av en del känslor så är det risk att man stänger av alltihop... (menar iofs inte att man ska följa minsta ingivelse i normala fall, men just vid tex. närståendes frånfälle, att man lyssnar på sin egen kropp då...).

      Det glada överväger säkert i det långa loppet, men om man upptäcker det eller inte kan bero på vilken typ av person man är. Optimist eller pessimist. Av det jag läst på din sida hör du ändå till optimisternas skara, så livet vänder säkert märkbart åt det bättre snart.

      Kram!

      Radera

Gladast blir jag när någon skriver en rad!