söndag 2 september 2012

Ikväll blev skrivandet lidande

till förmån för eländiga räkningar.

Nåväl.
Trösten blir nu Miss Marple på teven.

Imorgon blir det skriva av och dessutom blir det en aning mer ordning i huset. Hoppas jag.

Tjing!

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Jodå, jag tycker att det går framåt. Känns som om jag är hjälpt av kursen jag går till att hålla igång samma historia (brukar annars lätt överge dem och börja på någon ny, då jag har lättast för idéer och början) men samtidigt är det lite lätt rörigt med småbarnsliv, en flytt och lite ditt och datt. Så mitt skrivande här på bloggen har tyvärr verkligen sinat... Hur är det med dig och ditt skrivande? Har sett att du skrivit och skickat in till novelltävlingar och att du var klar med ditt manus. Har du skickat in det än, eller håller du på med redigeringsarbete?


      Radera
  2. Så kul att hitta en som också gillar Miss Marple!! Fin blogg du har, kul att vara här. Jag hittade hit genom en kommentar du lämnat hos Anneli.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Har inte varit inne på länge däremot. Har haft lite för många järn i elden.

      Ja, jag är svag för den typen av deckare (mest) som är oblodiga och där morden sker mellan kapitlen. Sedan skadar det inte om problemlösaren är en person som faktiskt inte jobbar med polisyrke. Tycker Christie skapat en så häftig karaktär i Ms Marple som ju inte bara är kvinna utan också är gammal. Skönt!

      Numera är det så vanligt att om det är tjejer med i deckaren så är de mest bara påhäng på de smarta killarna, och så är tjejerna väldigt unga och ser väldigt bra ut... Så skönt med en gammal stickande dam som lägger näsan i blöt. :-)

      Radera

Gladast blir jag när någon skriver en rad!