måndag 19 mars 2012

Med snön försvann viljan...

att röja i trädgården. Nu står den där, den stora containern och väntar på allt som jag ska slänga. Men då slängde ödet in spratt i två former. En sjuk liten med feber samt hagel, storm och snö-väder.

Så dagarna fem som jag skulle ha haft containern har nu utökats till 12. Det blir lite bättre tempo i trädgården så. Hoppas bara att allt inte läggs under en vit matta som blir liggande...för då får jag problem. Att gräva upp stubbar ur snön och sparka dem lösa från underlaget där de legat sedan gudarna vet när...det behövdes liksom inte detta extra motstånd. Det är motstånd nog, när man ser att alla möjliga typer nu bor i dessa stubbar. På vår, sommar och höst bor grodor också under dessa.

Det är inte heller så lyckat att räfsa löv i kuling...
Snälle kung vinter, släpp nu greppet va'?


Åh, måste bara berätta att en av mina vänner sett och fotat de första blåsipporna som jag hört talas om i år, i Stockholmstrakten, ...Så de är tydligen här. Men var är tussilagon? Konstig ordning.

1 kommentar:

  1. Här har vi i alla fall krokusar! Men jag tycker aldrig jag ser tussilago nu för tiden... När jag var liten fanns de i vartenda dike...

    Kram och tack för att du tittar till mig och skriver fint!

    SvaraRadera

Gladast blir jag när någon skriver en rad!