torsdag 15 mars 2012

Svårt att sova

när liten gnyr, gråter, skriker till då och då. Inatt verkar John Blund ha glömt henne.

Sover hon 95% av en natt så sover jag 50% av densamma. Det tar ju så lång tid att somna om! Alla tankarna börjar snurra runt och för en stund sedan var jag helt enkelt tvungen att gå upp och göra något annat, så tankarna kan få ro till slut. Därav blogginlägg vid 4-tiden på natten.

2 kommentarer:

  1. Jag minns den tiden... Men då bloggade jag inte, utan låg bara sömnlös...

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Att ligga sömnlös kanske är bättre ändå än att trava upp och blogga, det är så svårt att slita sig från datorn sedan, att man (som jag) riskerar att sitta uppe nästan hela natten.

    I och för sig knorrade liten var 20:e minut eller så ända till 6-tiden så att jag ändå inte kunde ha somnat... Vid 6 somnade hon så äntligen och vid 7.30 skulle vi upp... lite möra, men så är småbarnsåren.

    Minns den tid då jag gladeligen kunde sitta uppe till 3 eller så på natten (studietiden) och kunde ta igen sömn vid senare tillfällen. Gillade att sitta och plugga på natten för då var det inga telefoner (läs telefonförsäljare) som ringde och ryckte mig ur böckerna. Men det var då.

    Nu är annorlunda då det aldrig är man själv som får bestämma över sin sömn längre. Märkligt är det ändå att någon så liten som under 2 år kan sova så dåligt under en natt och ändå vakna strålande pigg och glad...
    Det är lycka även för mig.

    SvaraRadera

Gladast blir jag när någon skriver en rad!