tisdag 25 mars 2014

Idag har jag jobbat på bra med texten.

Men idag är en självkritikens dag. Fast jag inte var och förstörde så mycket igår så känns de här kapitlen inte som de ska. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Stryka en hel massa eller vänta lite och prova att läsa igen? Kanske är jag ovanligt självkritisk idag, eller så är det verkligen en massa osammanhängande skit jag fyllt si så där åtta kapitel med... :-(

4 kommentarer:

  1. Jag tror man ska vänta med att redigera en liten stund. Låta det sjunka in så,att man är säker på hur man vill, eller inte vill, ändra i manuset.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det har du nog rätt i. Som tur är var jag för trött igår för att omedelbart sätta igång med storstrykning. Ska nog ta det lite lugnt, avvakta. Och läsa med snälla ögon, som min skrivlärare sa...

      Radera
  2. Vi är i sync då, för jag har också en (grav) släng av självkritik just nu. Ibland tycker jag att det måste vara så mycket lättare att vara en av de där människorna som har en ohejdad tro på och tillit till allt de gör. Själv tvivlar jag hela tiden, typ.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror säkert att det kan vara bra att vara självkritisk ibland, så att man kan arbeta på att hitta ännu bättre lösningar än de man hade, men det är superjobbigt när man är i den fasen. Särskilt om man tyckte att det innan var bra dagen innan...Berg och dalbana.

      Radera

Gladast blir jag när någon skriver en rad!